13
Sep

CPI na 55. sejmu MOS

Na otvoritvi 55. MOS-a sta nas v družbi Helene Žnidarič, vodje Središča za razvoj poklicnega izobraževanja na CPI, obiskali predstavnici Ministrstva za vzgojo in izobraževanje, mag. Branka Hrast Debeljak, vršilka dolžnosti generalnega direktorja, in Nataša Hafner Vojčić, predstavnica ministrstva v Svetu zavoda CPI.

Našo stojnico sta obiskala tudi Tanja Fajon, ministrica za zunanje zadeve, in gospod Blaž Cvar, predsednik Obrtne zbornice Slovenije.

Pri nas se dogaja na polno. Dijakinji Srednje šole za storitvene dejavnosti in logistiko iz Celja predstavljata poklica frizer/frizerski tehnik. Mlajša populacija se kar gnete okoli njiju, da jim polepšata pričeske. Za več informacij jim je na voljo naša svetovalka področja Simona Knavs.

Na našem razstavnem prostoru se obiskovalci lahko seznanijo s Slovenskim ogrodjem kvalifikacij, s Centralnim registrom učnih mest za praktično usposabljanje z delom in vajeništvo ter se informirajo o modernizaciji srednjega poklicnega in strokovnega izobraževanja v Sloveniji. Udeležijo se lahko svetovanja o izbiri svoje poklicne poti, spoznajo izobraževalne programe ter šole, ki jih izvajajo. Obiskovalcem so na voljo vse informacije o certificiranju neformalno pridobljenega znanja, naučijo se lahko dobro izpolniti svoj poslovni življenjepis, izvedo, kako umestiti svoje izobraževanje v Slovensko ogrodje kvalifikacij in EOK ter se seznanijo s trendi v poklicnem izobraževanju po Evropi.

Vabljeni v našo družbo vsak dan med 13. in 17. 9. 2023, med 9.00 in 18. uro, v halo L1.

   Slika stojnice z 55. MOS_1

Slika stojnice z 55. MOS_2

Prihajajoči dogodek

Trenutno ni drugih prihajajočih dogodkov.

© Center RS za poklicno izobraževanje, 2020. Vse pravice pridržane